Expoziție la Biblioteca Metropolitană București

Posted: 1 octombrie 2017 in expozitie
Etichete:

Expoziție la Biblioteca Metropolitană București

afis-expo-6-oct-2017

Povești Vizuale. Pictură. Grafică. Fotografie.
Punte peste ani, culori și stiluri la #Noaptea_Albă_a_Galeriilor

#Biblioteca_Metropolitană_București inaugurează Biblioteca Grivița într-un mod inedit!
În 6 octombrie, între orele 19:00 şi 24:00, #BibliotecaGrivița va fi unul dintre spațiile alternative participante la #NAG_2017, va fi locul de întâlnire al tuturor amatorilor de frumos!

De data aceasta, vedeta serii nu va fi cuvântul scris, nici cel rostit, ci cel intuit. Vom citi, sau chiar vom scrie împreuna povești. Acestea însă nu vor fi scrise cu caractere latine, nici măcar cu caractere chirilice … ci vor fi scrise cu simboluri născute din alergarea peniței, din dansul grațios al pensulei, sau din fulgerul aparatului fotografic.

Trecut versus prezent, pensule și culori versus tuș și peniță, fotografii din arhiva BMB, înnobilate de patina vremii versus Bucureștiul văzut prin obiectivul foto al unui artist contemporan.

Nimic nu ne va opri insă doar la a contempla…
Recunoscuți pentru stilurile lor, doamna Titrea Adina Moldova și domnulBogdan Calciu vor fi acolo și …
Ei, este un eveniment inedit, deci nu totul poate fi dezvăluit! Vă spunem doar atât, există și o parte care se va crea împreună cu cei care vor vizita Biblioteca Grivița la NAG 2017.

Cum frumusețea stă în ochii privitorului, așteptăm cu drag cât mai mulți ochi care să ne viziteze și … înfrumusețeze!

Biblioteca Metropolitană Bucureşti (BMB) este o reţea de biblioteci publice destinată tuturor! Misiunea BMB este de a facilita accesul gratuit şi nediscriminatoriu la drepturile culturale fundamentale, servind ca un centru comunitar care susţine activ informarea, cercetarea, educaţia şi recreerea locuitorilor din Bucureşti şi judeţul Ilfov, şi care contribuie activ la îmbunătăţirea calităţii vieţii membrilor comunității prin oferta ei inovatoare şi programul integrat de servicii cu caracter public. Mai multe informaţii găsiţi pe https://www.bibmet.ro/ şi pe pagina de facebook.
Persoană de contact:
Angela Sabaru / 0772 002 418 / angela.sabaru@bibmet.ro

Lasă un comentariu